Grč u blanjalici, KLASIČNO tijelo, STANDARDNI nož, 51 mm
Drvena blanjalica macek je duga ravnina s ručkom straga.
Opremljen je oštricom s preklopom i koristi se za izravnavanje i nježno zaglađivanje velikih površina.
Oštrica blanjalice za grčeve postavljena je pod kutom od 45° prema blanjanoj površini, njezin poklopac razbija strugotine blanjanog materijala i uklanja ih s blanjane površine.
Tijelo blanjalice izrađeno je od visokokvalitetnog bukovog drva, blanjalica je izrađena od drva graba, što osigurava veću otpornost na abraziju. Obje šume se prije obrade suše do 10% vlage. U proizvodnji CLASSIC blanjalica obraćamo pažnju na kvalitetu izrade i, prije svega, na ergonomiju tijela blanjalice, koja se savršeno uklapa u svačiju ruku.
Varijanta C/S isporučuje se sa standardom:
Kvaliteta noža: ugljični alatni čelik, bolja stabilnost noža od ECO-a, očvrsnuta i kaljena do 58 HRC
Antikorozivna obrada noža: površina noža obojena je prozirnim lakom
Naziv i opis proizvoda strojno su prevedeni. Ispričavamo se za eventualne pogreške.
Opremljen je oštricom s preklopom i koristi se za izravnavanje i nježno zaglađivanje velikih površina.
Oštrica blanjalice za grčeve postavljena je pod kutom od 45° prema blanjanoj površini, njezin poklopac razbija strugotine blanjanog materijala i uklanja ih s blanjane površine.
Tijelo blanjalice izrađeno je od visokokvalitetnog bukovog drva, blanjalica je izrađena od drva graba, što osigurava veću otpornost na abraziju. Obje šume se prije obrade suše do 10% vlage. U proizvodnji CLASSIC blanjalica obraćamo pažnju na kvalitetu izrade i, prije svega, na ergonomiju tijela blanjalice, koja se savršeno uklapa u svačiju ruku.
Varijanta C/S isporučuje se sa standardom:
Kvaliteta noža: ugljični alatni čelik, bolja stabilnost noža od ECO-a, očvrsnuta i kaljena do 58 HRC
Antikorozivna obrada noža: površina noža obojena je prozirnim lakom
Naziv i opis proizvoda strojno su prevedeni. Ispričavamo se za eventualne pogreške.
Category: | Ručna ravnina |
---|---|
Weight: | 1.9 kg |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment