Mac blanjalica, CLASSIC tijelo, PROFI nož, 60 mm
Grčeva drvena blanjalica je duga blanjalica s ručkom na stražnjoj strani.
Opremljen je sklopivim nožem i koristi se za izravnavanje i nježno izglađivanje velikih površina.
Nož blanjalice za grčeve postavljen je pod kutom od 45° prema blanjanoj površini, njegov preklop razbija strugotine blanjanog materijala i uklanja ih s blanjane površine.
Tijelo blanjalice izrađeno je od visokokvalitetnog bukovog drva, Blanjalica gmaz izrađen od drva graba, što osigurava veću otpornost na abraziju. Obje šume se prije obrade suše do 10% vlage. U proizvodnji CLASSIC blanjalica obraćamo pažnju na kvalitetu izrade i, prije svega, na ergonomiju tijela blanjalice, koja se savršeno uklapa u svačiju ruku.
Varijanta C/P isporučuje se s PROFI:
Kvaliteta noža: legirani alatni čelik, prvoklasna stabilnost noža, očvrsnuta i kaljena do 60 HRC
Antikorozivna obrada noža: nož je nauljen i hermetički umotan u foliju
Naziv i opis proizvoda strojno su prevedeni. Ispričavamo se za eventualne pogreške.
Opremljen je sklopivim nožem i koristi se za izravnavanje i nježno izglađivanje velikih površina.
Nož blanjalice za grčeve postavljen je pod kutom od 45° prema blanjanoj površini, njegov preklop razbija strugotine blanjanog materijala i uklanja ih s blanjane površine.
Tijelo blanjalice izrađeno je od visokokvalitetnog bukovog drva, Blanjalica gmaz izrađen od drva graba, što osigurava veću otpornost na abraziju. Obje šume se prije obrade suše do 10% vlage. U proizvodnji CLASSIC blanjalica obraćamo pažnju na kvalitetu izrade i, prije svega, na ergonomiju tijela blanjalice, koja se savršeno uklapa u svačiju ruku.
Varijanta C/P isporučuje se s PROFI:
Kvaliteta noža: legirani alatni čelik, prvoklasna stabilnost noža, očvrsnuta i kaljena do 60 HRC
Antikorozivna obrada noža: nož je nauljen i hermetički umotan u foliju
Naziv i opis proizvoda strojno su prevedeni. Ispričavamo se za eventualne pogreške.
Category: | Ručna ravnina |
---|---|
Weight: | 2.14 kg |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment